Language Lover schrijft

Schrijven is een vak en iedere tekstschrijver heeft zijn eigen specialisaties. Specialisaties die vaak voortkomen uit drijfveren. Zo vind ik het geweldig om onderzoek te doen voor het schrijven van een artikel. Dat kan onderzoek zijn in de vorm van een interview of onderzoek in de vorm van uitzoekwerk of een combinatie daarvan. Op deze manier schreef ik bijvoorbeeld artikelen over ICT en over interieurdesign, waarvoor ik via internet op zoek ging naar informatie. Ook schreef ik aan de hand van interviews een blog over de Stichting Haarwensen en een blog over de kapper. Iedere opdracht is uniek en ik vind het daarom belangrijk om maatwerk te leveren.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het schrijven of herschrijven van webpagina's. Wil je jouw 'Over ons'-pagina nieuw leven in blazen? Wil je jouw klanten duidelijk laten weten wat jouw diensten zijn? Of wil je dat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines (SEO)? Ik help je bij het schrijven van de tekst die geschikt is voor jouw doelgroep en die voldoet aan al jouw wensen.

Wat kost dat?

Juist omdat maatwerk zo belangrijk is, hebben mijn teksten geen vaste prijs. De prijs van de tekst is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • Gaat het om een eenmalige opdracht, of gaat het om opdrachten voor een langere termijn? Ik hecht veel waarde aan opdrachtgevers die zich voor langere tijd aan mij willen verbinden en voor deze opdrachtgevers hanteer ik een lager uurtarief. Voor meer informatie hierover verwijs ik graag naar de strippenkaarten die ik aanbied. 
  • Tijd is geld en dat betekent dat teksten waarvoor ik veel research moet doen duurder zijn dan teksten waar alle informatie voor aangeleverd wordt.
  • Hetzelfde geldt voor technische of juridische teksten. Het verdiepen in en het uitwerken van deze onderwerpen kost tijd en de prijs voor deze teksten ligt daarom hoger.
  • Wat is de grootte van de tekst? Ik schrijf een X-aantal woorden in een uur - afhankelijk van het onderwerp - en het spreekt voor zich dat de prijs voor het schrijven van een boek hoger ligt dan de prijs die ik reken voor het schrijven van een flyer. Overigens zijn kortere teksten soms moeilijker dan langere teksten. Dit betekent dat ik vooraf een inschatting maak van de tijd die ik verwacht nodig te hebben. 
  • Tot slot zijn er nog de teksten die op korte termijn geleverd moeten worden. Dit is geen probleem. Ik zorg dat de teksten voor de gestelde deadline geschreven zijn. Uiteraard tegen een meerprijs. 

Juist omdat iedere tekst zo verschillend is, is het belangrijk dat ik voor het opstellen van een offerte op maat een duidelijke briefing ontvang. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met me op.