Websites

Voor verschillende websites ging Language Lover aan de slag met de teksten. Soms werden bestaande teksten herschreven, maar een aantal teksten werden ook vanaf de eerste letter opgebouwd. Klik voor een link naar de betreffende websites op het logo. 


Bundolz

Bundolz is de schakel tussen recruiters en sollicitanten. Voor de website herschreef Language Lover de teksten. De opdracht voor Language Lover luidde: "teksten op de website controleren en perfectioneren". En zo geschiedde.  

 

 

 

 


Feijenoord straal en schildersbedrijf

Via Spredle kreeg Language Lover de opdracht om de website van Straal- en schildersbedrijf Feijenoord eens goed onder handen te nemen. Aan de hand van een interview met Nico Burggraaf en Wout Griep herschreef ik de bestaande teksten, vulde ik ze hier en daar aan en schreef ik een zestal blogs over system engineering.

 

 

 


Latemm Webdesign

Voor Latemm Webdesign bouwt websites voor een vaste prijs. Alle teksten voor de website werden door Language Lover geschreven. Telefonisch bespraken we wat er op de site moest komen en zo ontstonden de teksten voor deze websitebouwer.