Websites

Voor verschillende websites ging ik aan de slag met de teksten. Soms werden bestaande teksten herschreven, maar een aantal teksten werden ook vanaf de eerste letter opgebouwd. Klik voor een link naar de betreffende websites op het logo. 


 

Feijenoord straal en schildersbedrijf

Via Spredle kreeg Language Lover de opdracht om de website van Straal- en schildersbedrijf Feijenoord eens goed onder handen te nemen. Aan de hand van een interview met Nico Burggraaf en Wout Griep herschreef ik de bestaande teksten, vulde ik ze hier en daar aan en schreef ik een zestal blogs over system engineering.

 

 

 


Latemm Webdesign

Latemm Webdesign bouwt websites voor een vaste prijs. Alle teksten voor de website werden door Language Lover geschreven. Telefonisch bespraken we wat er op de site moest komen en zo ontstonden de teksten voor deze websitebouwer. 

 

 

 

 


KihiBij Kihi kun je terecht als je een fotograaf of een grafisch vormgever zoekt. Aan de hand van een telefonisch interview stelden we vast welke informatie van belang was voor een goede website en Language Lover schreef vervolgens alle teksten voor de site. Met woorden kun je veel bereiken, maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat deze website er zonder het schitterende beeldmateriaal van Sharon veel minder aantrekkelijk uit had gezien.